Δελτία Τύπου

Δ’ Χαιρετισμοί στον Άγιο Νικόλαο Κορυδαλλού

 

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κορυδαλλού χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Αποδείπνου και της Δ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπερευλογημένη Θεοτόκο, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας.

 

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς και Σαλαμίνος κ.Γερόντιος που καθ’ όλη τη διάρκεια της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής περιοδεύει σε όσους το δυνατόν περισσότερους Ιερούς Ναούς της τοπικής μας Εκκλησίας, βρέθηκε κοντά στους ενορίτες του ιστορικού αυτού Ναού, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με χαρά.

 

Μετά το πέρας της ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος ομίλησε σχετικά με την κρίση αξιών που μαστίζει την χώρα μας, πέραν της οικονομικής, καλόντας τον πιστό λαό του Θεού, να επιστρέψει στην Παράδοση των Πατέρων, στις ρίζες του Έθνους και της Πίστεως μας, όπου θα εντοπίσει όλες τις λύσεις για κάθε μας πρόβλημα.

«Χάσαμε τον δρόμο μας και περπατάμε σε σκοτεινούς διαδρόμους που δεν ξέρουμε που θα μας βγάλουν» είπε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος. «Μόνο με την πίστη και την προσευχή μπορούν αυτοί οι σκοτεινοί διάδρομοι να φωτισθούν επαρκώς ώστε να βρούμε τον σωστό δρόμο που θα μας οδηγήσει στο σωστό λιμάνι»

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Η λαμπρά εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

ΕΠΟΜΕΝΟ

Δήλωσις για τον θάνατο του προέδρου του ΕΒΕΠ Γεωργίου Κασιμάτη

Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος