Δελτία ΤύπουΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση στον Μ.Ι.Ν Αγίου Σπυρίδωνος Σαλαμίνος

Μετά την ευγενική πρόσκληση της δραστήριας επιτροπής του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Σαλαμίνος, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Γερόντιος συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Κοντογιώργη, τον π. Προκόπιο Μπούτση και τον Αρχιμανδρίτη π. Χριστοφόρο Νιανιούρη, το Σάββατο το απόγευμα, παρευρέθη στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού στην ἐκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην μακαριστή Μαρία Μνήτση μέλλος της επιτροπής του Ιερού Ναού.

Στο βήμα προσκαλέστηκε ο Σεβασμιώτατος κάνοντας μικρή αναφορά στο πρόσωπο της εκλιπούσας και εν συνεχεία αναφέρθηκε στην «ευγνωμοσύνη» μια αρετή που συχνά πυκνά πολλοί άνθρωποι ξεχνούν.

Αφενός στον Δημιουργό του σύμπαντος κόσμου και Τριαδικό θεό και αφετέρου στον αδελφό μας.  Αυτόν που ανά πάσα στιγμή χρειάζεται να του ελαφρύνουμε το φορτίο και όχι να τον καταδικάσουμε από υπέρμετρο εγωισμό για να δείξουμε ότι είμαστε αλάθητοι και τα πάντα τα πράττουμε σωστά…

Μην ξεχνάμε ότι αυτό είναι προνόμιο του Πάπα. Τέλος ευχαρίστησε την επιτροπή του Ιερού ναού για την πρόσκληση ευχόμενος η Χάρις Του Θεού και του Αγίου Σπυρίδωνος να τους δίνει την δύναμη να επιτελούν θεάρεστα έργα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Ἀνακοίνωσις Ἀποφάσεων Ἱερᾶς Συνόδου τῆς Ἱεραρχίας 5ης / 18ης Ὀκτωβρίου 2023

ΕΠΟΜΕΝΟ

Γ΄ Κυριακή του Λουκά

Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος