Δελτία Τύπου

Η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως

Την ευχή ο νέος χρόνος να δώσει στην πατρίδα μας τις ευκαιρίες που οι προηγούμενοι της στέρησαν και στον λαό μας την ειρήνη και την ευημερία που τόσο έχει ανάγκη, έκανε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γερόντιος που ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως παρουσία πλήθους λαού και πολλών εκπροσώπων των τοπικών αρχών, κάλεσε τους πολιτικούς να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να στηρίξουν τον λαό εμπράκτως και ουσιαστικώς ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως η λύση για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο η φιλτάτη Ελλάδα μας όσο και ολόκληρος ο κόσμος, βρίσκεται στα λόγια του Κυρίου και στις διδαχές των Πατέρων.

Από πλευράς εκπροσώπων των τοπικών αρχών παρέστησαν οι Βουλευτές κ.κ. Νεράντζης Αναστάσιος, Μελάς Παναγιώτης, Κουράκος Ιωάννης, Τραγάκης Ιωάννης Α’ Αντιπρόεδρος Βουλής, Δρίτσας Θεόδωρος και Κατσαφάδος Κωνσταντίνος. Οι κ.κ. Καρύδης Δημήτριος και Διαμαντίδης Ιωάννης καθώς και οι πολιτευτές κ.κ. Κατσαφάδος Βασίλειος, Ζησιμάτος Γεώργιος, Ρέππας, Ρούσσου Ζωή, Βαγιάκης Γεώργιος, Διαμαντίδης Δημήτριος, Μάκρας Ηλίας, Χρισοφορίδης Γεώργιος Εκδότης της Εφημερίδος «ΤΟ ΧΩΝΙ» και ο κ. Μπαμπάκης Ιωάννης Πρόεδρος Συντονιστικής ΑΝ.ΕΛ.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς κ. Γεώργιο Γαβρίλη εκπροσώπησε η Περιφεριακή Σύμβουλος κα. Λαμπρινίδου Μαρία.

Από πλευράς της τοπικής Αυτοδιοικήσεως ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πειραιώς κ. Δαβάκης Γεώργιος, οι Αντιδήμαρχοι Πειραιώς Αγραπίδης Χρήστος και Ζηλάκου Χάρις, ο Αντιδήμαρχος Νικαίας Ρέντη κ. Σταματάτος Δημοσθένης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Πειραιώς κ. Σιγαλάκος Κυριάκος και Νικαίας κα. Μπούτση Χαραλαμπίδου Αθηνά, ο επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Νίκαιας Ρέντη «Όμορφη Πόλη» κ. Βρεττάκος Κούλης και η τ. Περιφεριακή Σύμβουλος Πειραιώς κα. Βασιλάκη Ρένα

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Μια θαυμάσια εορταστική εκδήλωση από το κατηχητικο του Καθεδρικού μας

ΕΠΟΜΕΝΟ

Με ομολογιακό παλμό η μεγαλοπρεπής Τελετή του Αγιασμού των Υδάτων

Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος