Δελτία ΤύπουΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

 

Στον Ιερό Ναό των Θεοστέπτων Βασιλέων  Κωνσταντίνου και της μητρός αυτού Ελένης  Ασπροπύργου Αττικής, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γερόντιος  άμα τη προσκλήση του οικείου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτου Αττικής και Βοιωτίας κ.Χρυσοστόμου να χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό.

Με πάσα μεγαλοπρέπεια τελέστηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός  στην μνήμη των εορταζομένων Αγίων χοροστατούντος, του Σεπτού Ποιμενάρχου μας κ.Γεροντίου και συγχοροστατούντος του οικείου Ποιμενάρχου κ.Χρυσοστόμου,  Ιερέων και Διακόνων της Εκκλησίας μας.

Μετά το Πέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού πραγματοποιήθηκε  λιτανεία του Ιερού Εικονίσματος και των Ιερών λειψάνων των Αγίων υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής  Μπάντας του Δήμου, νέων ενδεδυμένων με παραδοσιακές στολές, πλήθος   κόσμου και την Παρουσία του Δημάρχου της Πόλεως κ.Νικολάου Μελετίου των Αντιδημάρχων και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τέλος  παρατέθηκε πλούσια τράπεζα στο Πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού  υπό την επιμέλεια του ακούραστου εφημερίου του Ιερού Ναού  π. Ματθαίου Μαβίδη.

Εορτή Αγ. Κωνσταντίνου 2017

 

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Η Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου

ΕΠΟΜΕΝΟ

Εσπερινός και Θεια Λειτουργία Της Πεντηκοστής

Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος