Δελτία Τύπου

Μνήμη Αποστόλου Παύλου στην τοπική μας Εκκλησία

Τον Απόστολο των Εθνών Παύλο τίμησε η τοπική μας Εκκλησία στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην περιοχή της Παλαιάς Κοκκινιάς, Πειραιώς.

Τόσο κατά την παραμονή όσο και κατά την κυριώνυμο ημέρα μέγα υπήρξε το πλήθος των πιστών που συνέρρευσε από όλες τις περιοχές της μητροπολιτικής μας περιφέρειας και όχι μόνον, για να τιμήσει την ιερά μνήμη του Αποστόλου.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Γαρδικίου κ. Κλήμεντος, ο οποίος ανταποκρίθηκε στην φιλάδελφον πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, ο οποίος επίσης παρέστη τόσο κατά την ακολουθία του Εσπερινού όσο και κατά την λιτάνευση που ακολούθησε.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γαρδικίου, ομίλησε καταλλήλως για την μεγάλη εορτή, το πρόσωπο και το έργο του τιμώμενου Αποστόλου αλλά και για τα σημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ορθοδοξία.

Την κυριώνυμο ημέρα, τελέσθηκε αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γεροντίου.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Επιστολή προς τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς για το θέμα της Αργίας της Κυριακής

ΕΠΟΜΕΝΟ

Επιστολή προς τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς για το θέμα της Αργίας της Κυριακής

Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος