Δελτία ΤύπουΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Σεβασμιώτατος στην Ρουμανία

Στην γειτονική Ρουμανία βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να συμμετάσχει στους εορτασμούς που διοργανώνει καθ’ έτος η αδερφή Ρουμανική Εκκλησία των Γ.Ο.Χ. με αφορμή την εορτή του Νέου Ομολογητού Ιεράρχου Αγίου Γλυκερίου στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Σλατιοάρας.

Μετά του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας, ταξίδεψαν ως μέλη του συνοδικού κλιμακίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αττικής και Βοιωτίας κ. Χρυσόστομος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεθώνης κ. Αμβρόσιος, ο πρωτοσύγκελλος και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως μας Αρχιμανδρίτης π. Γρηγόριος Ταυλάριος και Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Κοντογιώργης, ο πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Αττικής π. Μιχαήλ Κωνσταντινίδης, ο π. Ανδρέας Ντάγκινης από την Κρήτη, ο π. Παρθένιος Κωνσταντάρας και ο π. Θεόφιλος Δελλαπόρτας.

Οι Αρχιερείς και οι ιερείς μας συμμετείχαν σε όλες τις εορταστικές και λατρευτικές εκδηλώσεις οι οποίες τελέσθηκαν προεξάρχοντος του Προέδρου της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας Ρουμανίας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Βλασίου.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Εορτή Αγίου Γλυκερίου στην Ρουμανία 2016

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Συνοδική Εκδήλωση για την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως

ΕΠΟΜΕΝΟ

Ο Σεβασμιώτατος στον Βόλο

Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος