Δελτία ΤύπουΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο  Ιερό Ησυχαστήριο Παναγίας Της Γιάτρισσας

Στο  Ιερό Ησυχαστήριο Παναγίας Της Γιάτρισσας στην Αμυγδαλέζα Αττικής, Χοροστάτησε ο Σεπτός ποιμενάρχης μας, κ. Γερόντιος όπου προτέθηκε εις προσκύνηση το ομώνυμο  Ιερό Εικόνισμα  Της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Αφ’ εσπέρας τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός και ανήμερα Θεία Λειτουργία χοροστατούντος  του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, τη συμμετοχή Ιερέων της καθ΄ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως και ευλαβών προσκυνητών που προσήλθαν να αποδώσουν τιμή  στην Μητέρα του κόσμου Την Υπεραγία Θεοτόκο.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος έκανε ιστορική αναφορά  στις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει η Χώρα μας από πολέμους, επιδημίες και διάφορες άλλες καταστάσεις που δυσχέραιναν την ομαλότητα της πορείας της. Τονίζοντας ότι όποτε επικαλεστήκαμε την βοήθεια  Της Υπερευλογημένης Υπερμάχου Στρατηγού, απλόχερα μας δόθηκε και ξεπεράσαμε τις δυσκολίες, αλλά η χλιαρότητα μας, μας φέρνει αντιμέτωπους με ασθένειες και άλλους κινδύνους, πάλι όμως μας περιμένει «να Της μιλήσουμε» για να απλώσει το χέρι της και να απαλύνει τον πόνο σε κάθε πονεμένη και δοκιμαζομένη ψυχή.

ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ 2020

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

,

ΕΠΟΜΕΝΟ

Η Πειραϊκή εκκλησία τιμά τον Ποιμενάρχη της.

Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος