Δελτία Τύπου

Συνάντηση Σεβ/του με Πρόεδρο Ο.Λ.Π.

 

Πειραιάς 15 Απριλίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γ.Ο.Χ . Πειραιώς & Σαλαμίνος κ. Γερόντιος πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη την Μ. Τρίτη 14/4/2009 στον Πρόεδρο του Ο.Λ.Π. κ. Διονύση Μπεχράκη.
Ο κ. Μπεχράκης ανέπτυξε εκτενώς  τα θέματα που απασχολούν τον Ο.Λ.Π. και τους εργαζομένους, ιδιαίτερα υπό το πρίσμα της συμφωνίας με την κινεζική COSCO αλλά και την συνεχιζόμενη οικονομική ύφεση. Ο κ. Μπεχράκης επεσήμανε ότι για τον Ο.Λ.Π. ανοίγονται πλέον νέοι ορίζοντες στην οικονομική ανάπτυξη και επιτυγχάνονται πολλαπλά οφέλη για τους εργαζόμενους, τους μετόχους και την τοπική κοινωνία του Πειραιά.

 

Ο Μητροπολίτης κ. Γερόντιος  ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Ο.Λ.Π. για την αμέριστη υποστήριξή του προς το ποίμνιο των Γ.Ο.Χ. και ευχήθηκε να συνεχιστεί το κλίμα συνεργασίας μεταξύ Ο.Λ.Π. και Μητροπόλεως Πειραιώς & Σαλαμίνος. Τόνισε ότι ο ίδιος προσωπικά αλλά και οι ιερείς της Μητροπόλεως θα στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις το έργο που επιτελείται για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και της ουσιαστικής στήριξης των ανθρώπων και όσων έχουν πραγματική ανάγκη.

 

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γερόντιος ευχήθηκε στον κ. Μπεχράκη η Ζωηφόρος Ανάστασις του Κυρίου  να δίνει την Ευλογία και την Χάρη,  στις προσπάθειες του για την περαιτέρω ανάπτυξη των υπηρεσιών που προσφέρει ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς προς το κοινωνικό σύνολο και την Πειραϊκή κοινωνία εν γένει.

Εκ του Γραφείου Τύπου

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Απαραίτητες διευκρινήσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ

Επίσκεψη Σεβ/του στον Δήμαρχο Πειραιώς

Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος