Δελτία Τύπου

Συνάντηση του Σεβασμιωτάτου με τον νέο Υπουργό Ναυτιλίας

Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Μουσουρούλη είχε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γερόντιος. Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, έγινε στο γραφείο του νέου Υπουργού και διήρκεσε 35 λεπτά.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τον νέο Υπουργό, να ενημερωθεί για τις προγραμματιζόμενες κυβερνητικές ενέργειες αλλά και να ενημερώσει φυσικά, τόσο για το έργο και την δράση της τοπικής μας Εκκλησίας όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι κάτοικοι του Πειραιά όσο και αυτοί των νησιών του Αργοσαρωνικού που ως γνωστόν υπάγονται στην πνευματική δικαιοδοσία της τοπικής μας Εκκλησίας.

Κατά την συνάντηση ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον κ. Υπουργό εικόνα της Παναγίας.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης από το Γραφείο Τύπου της Ι. Μητροπόλεως εκδόθηκε η ακόλουθη γραπτή δήλωση του Σεβασμιωτατου:

«Η συνάντηση μου σήμερα με τον κύριο Υπουργό ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική. Η τοπική μας Εκκλησία έχει παραδοσιακά και διαχρονικά άριστη συνεργασία τόσο με την εκάστοτε ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας όσο και με το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος. Ενημέρωσα τον κ. Υπουργό για όλες τις πτυχές της πνευματικής  και φιλανθρωπικής δράσης μας και του κατέστησα σαφές πως σε κάθε προσπάθεια που θα αποβλέπει στην στήριξη της οικογένειας, της πίστεως και της πατρίδος θα μας έχει συμπαραστάτες».

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Στιγμιότυπο από την συνάντηση με τον κ. Υπουργό

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Χειροτονία νέου Ιεροδιακόνου στην Ι.Μητρόπολη

ΕΠΟΜΕΝΟ

Με λαμπρότητα τιμήθηκαν οι Απόστολοι Πέτρος & Παύλος

Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος