Δελτία ΤύπουΚοινωνικό έργο

Τρόφιμα σε 450 οικογένειες μοίρασε ο Σεβασμιώτατος

Τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε 450 οικογένειες έδωσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας το προηγούμενο Σάββατο εν όψει της Δεσποτικής εορτής της Χριστού Γεννήσεως.

Άνθρωποι που στερούνται τα βασικά είδη διαβίωσης απέκτησαν χάρη στις προσφορές των μελών της τοπικής μας Εκκλησίας να εορτάσουν τη μεγάλη αυτή εορτή με γεμάτα τραπέζια. Ταυτόχρονα ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε προσωπικά απευθείας από τους εμπερίστατους συνανθρώπους μας χαρίζοντας τους λόγο παρηγορητικό.

Κάθε δέμα περιείχε, ένα κοτόπουλο, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, ζάχαρη, γάλα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Με την ευκαιρία της ενέργειας αυτής ο Σεβασμιώτατος δήλωσε:

«Το φιλανθρωπικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας, αν και οι πόροι μας είναι ελάχιστοι είναι πλούσιο και καθημερινό. Η περιοχή ευθύνης της Ιεράς Μητροπόλεως είναι περιοχή στην οποία ζουν άνθρωποι του μόχθου και της βιοπάλης. Περιοχές όπως το Πέραμα, η Νίκαια και Δραπετσώνα έχουν χτυπηθεί από την ανεργία. Όμως ακόμη και αυτοί οι βιοπαλαιστές συνάνθρωποι μας, προσφέρουν από το υστέρημα τους ώστε αυτοί που δεν έχουν ούτε καν τα βασικά, να μπορέσουν να ζήσουν. Είναι μεγάλη η ευθύνη για την Ιερά Μητρόπολη και ελπίζω να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτές τις ενέργειες».

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Γεμάτη όμορφες στιγμές η χριστουγεννιάτικη εορτή του κατηχητικού

ΕΠΟΜΕΝΟ

Χριστούγεννα με το πάτριο εορτολόγιο

Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος