Δελτία Τύπου

Τα ονομαστήρια του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας

Κοντά στον Μακαριώτατο Προκαθήμενο της Εκκλησίας των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών της Ελλάδος, Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Καλλίνικο βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γερόντιος, κατά την ημέρα των ονομαστηρίων του.

ΔΕΙΤΕΠλούσιο φωτογραφικό υλικό… Επί τη μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Καλλινίκου, τελέσθηκε αρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του εορτάζοντος Μακαριωτάτου, στο Καθολικό της Ι.Μονής Ταξιαρχών Κορινθίας. Αρχιερείς, μέλη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας Γ.Ο.Χ. Ελλάδος, κληρικοί και πλήθος πιστών συμμετείχαν στην ευχαριστιακή Σύναξη προκειμένου να προσευχηθούν υπέρ της μακροημερεύσεως του Μακαριωτάτου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γερόντιος, εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας, όπου απαρίθμησε τους άθλους και τα μαρτύρια του τιμωμένου Αγίου Καλλινίκου, ευχομενος ταυτόχρονα στον Μακαριώτατο να διατηρήσει το ίδιο σθένος και τον ίδιο ζήλο στην μάχη υπέρ της προασπίσεως των πατρώων παραδόσεων.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Ο Σεβασμιώτατος στην πανήγυρη της Ι.Μ. Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου

ΕΠΟΜΕΝΟ

Η εορτή της Μεταμορφώσεως στην τοπική μας Εκκλησία

Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος