Δελτία Τύπου

Αναβαθμίστηκε ο επίσημος κόμβος της Ι. Μητροπόλεως

Το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος, ανακοινώνει με χαρά την αναβάθμιση του επίσημου διαδικτυακού τόπου της, www.impc.gr.

Η Ιερά Μητρόπολις, χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα επικοινωνεί απευθείας με το χριστεπώνυμο αυτής πλήρωμα, φροντίζοντας με τον τρόπο αυτό η φωνή της Ορθοδόξου Εκκλησίας, των παραδόσεων και των Πατέρων, να ακούγεται δυνατά και καθαρά προς όποιον την αναζητά. Με αφορμή την αναβάθμιση του δικτυακού τόπου, www.impc.gr ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γερόντιος Β΄ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Πριν από 14 χρόνια, όταν ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια με δειλά βήματα λέγαμε στους επισκέπτες της πρώτης ιστοσελίδος μας οτι: «Όσο πιο σκοτεινός και ύποπτος είναι ο κυβερνοχώρος τόσο περισσότερο ισχυρή θα πρέπει να είναι η παρουσία της Εκκλησίας και όλων των υγιών δυνάμεων. Τουλάχιστον μέσα σε αυτό το πολυσυλλεκτικό χάος που επικρατεί στο δίκτυο θα υπάρχει και μια σανίδα σωτηρίας για να πιαστούν όσοι καταλάβουν πως τα πολλά υποσχόμενα sites δεν προσφέρουν τίποτα χωρίς αντάλλαγμα. Και πολλές φορές το αντάλλαγμα είναι η ίδια μας η υπόσταση».

Τα γεγονότα μας επιβεβαίωσαν και μας ξεπέρασαν! Το διαδίκτυο έχει μετατραπεί πλέον στο «κέντρο του κόσμου».

Η Ιερά Μητρόπολις θα συνεχίσει να μάχεται σε όλους τους χώρους ώστε να ακούγεται η φωνή της μαρτυρικής μας Εκκλησίας, η οποία εξακολουθεί και διώκεται από όλους εκείνους που θέλουν να ξεχάσουμε τις ρίζες, την πίστη και τις παραδόσεις μας».

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Ενοριακοί Ιεροί Ναοί

ΕΠΟΜΕΝΟ

Ιερές Μονές

Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος