Δελτία ΤύπουΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φιλανθρωπική Εκδήλωση στη Σαλαμίνα

Το εσπέρας της Κυριακής  ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας παρεβρέθη στη Φιλανθρωπική Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από την άξια  Επιτροπή, στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Σαλαμίνος.

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ανάγκη της ενότητας, της αλληλεγγύης των χριστιανών και τους τρόπου που μπορούμε να εργαστούμε την αρετή της Φιλανθρωπίας . Πλατειάζοντας τον λόγο του αναφέρθηκε στην οικογένεια, αυτήν που γνωρίζαμε όλα τα χρόνια την οικογένεια που έβγαζε Αγίους και τους τιμούμε εμείς σήμερα, αλλά και στην υγιή οικογένεια που διάγει τον βίο της συν θεό.

Αναφερόμενος στην πατρότητα και την μητρότητα τόνισε ότι είναι οι δύο πόλοι που μπορούν αναπτύξουν υγιώς αυτό που τους χάρισε ο Θεός και με την συμπεριφορά και τη διδασκαλία τους  ο καθένας από την πλευρά του να δημιουργήσουν ένα υγιές μέλος της οικογένειας που θα καλεστεί και αυτό με τη σειρά του να αντιμετωπίσει τις αντίξοες συνθήκες της εποχής του.

Τέλος ο εφημέριος του Ι. Ναού π. Γεώργιος Τριανταφύλλου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, τους κληρικούς, την επιτροπή  και τους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 02/2024

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

ΙΔ’ Κυριακή του Λουκά

ΕΠΟΜΕΝΟ

Εορτολογικό Ζήτημα και Οικουμενισμός

Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος