Δελτία ΤύπουΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Βράβευση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Μια ιδιαίτερη  ευχάριστη έκπληξη  περίμενε την Μητρόπολή μας ,όταν λάβαμε  την πρόσκληση της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης και προσωπικοτήτων όπου καλούσε τον Σεπτό Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γερόντιο  να παρευρεθεί στην ετήσια εκδήλωση της  ακαδημίας την Κυριακή 26 Μαρτίου 2018.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά, στην αίθουσα τελετών του Ε.Β.Ε.Π. (Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά) παρουσία εκπροσώπων πολιτικών και τοπικών αρχών.

Η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης και Κερκυραϊκής Ένωσης Πειραιά και ο Πρόεδρος της κ. Δημήτριος Μουζακίτης τίμησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Γερόντιο, με το Βραβείο Προσωπικότητας 2018  για το πολυσήμαντο ποιμαντικό ,κοινωνικό και φιλανθρωπικό του έργο.

Το βραβείο παρέδωσε στον Σεβασμιώτατο ο πρώην Δήμαρχος Μεθάνων κ.Παναγιώτης Λάμπρου και το δίπλωμα ο επίτιμος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Πειραιώς κ. Παναγιώτης Κουβάτσος.

Στην ευχαριστήρια προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε του τιμώντας αυτόν και πρόσφερε το βραβείο στους συνεργάτες του και στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα της εκκλησία μας  που αγωνίζονται για τα ιδεώδη της πίστεως και της πατρίδος.

Βράβευση Σεβ. Μητροπολίτου μας 2018

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

ΣΤ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής

ΕΠΟΜΕΝΟ

Αγρυπνία στην Ανάσταση του Λαζάρου

Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος