Δελτία Τύπου

Εγκάρδια συνάντηση με τον Αρχηγό Λ/Σ

Συνάντηση με τον Αρχηγό  Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής,  Αντιναύαρχο  (ΛΣ) κ. Δημήτριο Μπαντιά είχε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γερόντιος.

Η συνάντηση που διήρκεσε μια ώρα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. αρχηγού στο αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος .

 

 

Κατα τη διάρκεια της συναντήσεως ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να γνωρισθεί με τον Αρχηγό και να του μεταφέρει τις ευχές του Ι. Κλήρου και του ευσεβούς ποιμνίου της τοπικής μας Εκκλησίας, για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος, και δι αυτού σε όλα τα στελέχη της Ελληνικής Ακτοφυλακής σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον κ. Αρχηγό για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της Ι. Μητροπόλεως σε πνευματικό και φιλανθρωπικό επίπεδο, τομείς για τους οποίους ο κ. Αντιναύαρχος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Με αφορμή την συνάντηση του με τον Αντιναύαρχο κ. Δ. Μπαντιά, ο Σεβασμιώτατος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Η συνάντηση μας με τον κ. Αρχηγό ήταν εξόχως ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική. Χαίρομαι όταν διαπιστώνω πως σε τόσο σημαντικές και νευραλγικές θέσεις βρίσκονται άνθρωποι σοβαροί, αξιοπρεπείς και με τόσο υψηλή αίσθηση του καθήκοντος. Διαβεβαίωσα τον κ. Αντιναύαρχο πως στο μέτρο των δυνατοτήτων μας η τοπική μας Εκκλησία θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Λιμενικού Σώματος, ενός ιδιαίτερα σημαντικού τομέα του Κράτους που εδρεύει στην πόλη μας, το πρώτο λιμάνι της χώρας”.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα 2013

ΕΠΟΜΕΝΟ

Πρόσκληση

Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος