Δελτία ΤύπουΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εξιτήριο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας.

Χάριτι Θεού η Ιερά Μητρόπολις Γ.Ο. Χ Πειραιώς και Σαλαμίνος, ανακοινώνει με χαρά στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι ο Ποιμενάρχης της Πειραϊκής Εκκλησίας, κ. Γερόντιος έλαβε σήμερα εξιτήριο από το Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιώς  όπου νοσηλευόταν από τις 30 Νοεμβρίου στην Μονάδα Covid 19

 

Ο Σεβασμιώτατος  χαρούμενος για την επιστροφή του εκφράζει  θερμές ευχαριστίες στον Διοικητή του νοσοκομείου, κ. Ηλία Γαζουάση, τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό  της Μονάδας Covid 19 και προσεύχεται για όλους αυτούς τους επώνυμους και ανώνυμους ήρωες που υπερβάλουν εαυτόν για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της Πανδημίας.

Επίσης, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας  ευχαριστεί θερμά όλους τους  Αρχιερείς, κληρικούς, Μοναστικές  αδελφότητες  και λαϊκούς, για τις διαρκείς προσευχές τους κατά τη διάρκεια της «δοκιμασίας» του  καθώς  και τα  μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που αναπτέρωναν το ηθικό του, ευχόμενος ο Κύριος της δόξης να απαλλάξει την ανθρωπότητα από αυτή τη Πανδημία, να δώσει γρήγορη ανάρρωση  στους πάσχοντες και κουράγιο στους αγωνιζομένους ιατρούς και νοσηλευτές να διαχειριστούν αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Εκ του γραφείου τύπου

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Δελτίο τύπου για την πορεία της υγείας του Σεβασμιωτάτου.

ΕΠΟΜΕΝΟ

.

Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος