Δελτία ΤύπουΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Αγιοβασιλόπιτα της Ιεράς Μητροπόλεως

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος.

Παρουσία εκπροσώπων της Κυβερνήσεως, της Βουλής και όλων των βαθμίδων της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, αρχιμανδρίτης Γρηγόριος Ταυλάριος ευλόγησε την πίτα μεταφέροντας τις ευχές και τις ευλογίες του ασθενούντος Ποιμενάρχου μας, ο οποίος εξαιτίας σημαντικού προβλήματος υγείας δεν κατέστη δυνατόν να συμμετάσχει στην εκδήλωση.

Στην σεμνή εκδήλωση παρέστησαν ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Θεόδωρος Δρίτσας, ο βουλευτής κ. Κων/νος Κατσαφάδος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιώς κ. Γεώργιος Δαβάκης, καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γεώργιος Καπλάνης, οι τ. Βουλευτές κ.κ. Π. Μελάς, Α. Νεράντζης και Δ. Καρύδης, ο επίτιμος Πρόεδρος του Δ.Σ. Πειραιώς κ. Π. Κουβάτσος, ο αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Σ. Σαββίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικαίας – Ρέντη κ. Κ. Βρεττάκος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Πειραιώς κ. Σ. Βοϊδονικόλας, ο Κοινοτικός Σύμβουλος Πειραιώς κ. Α. Μοραντζής, ο τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά και Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Περιβάλλοντος κ. Ι. Σπυράκης Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Ν.Ε. Πειραιώς των ΑΝ.ΕΛ. κ. Ι. Παπάκης, οι πολιτευτές κ.κ. Γ. Ζησιμάτος, Γ. Βαγιάκης και Π. Μαυρέας, ο Πρόεδρος της Κερκυραϊκής Ενώσεως Πειραιώς και εκδότης κ. Δ. Μουζακίδης και οι εκδότες κ.κ. Κ. Κατσιβαρδάκος, Ι. Κανατσέλης και Σ. Γεραμάνη.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Κοπή Βασιλόπιτας στην Ι.Μ.Π&Σ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ Στον Καθεδρικό Ι.Ν. Πειραιώς

ΕΠΟΜΕΝΟ

ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2016 - Ανακοίνωση

Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος