21 Οκτ 2017

Οι δραστηριότητες του Νεανικού Ορθοδόξου Συνδέσμου Πειραιώς.

Με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γεροντίου, ξεκινήσαμε τις δραστηριότητες του Νεανικού Ορθοδόξου Συνδέσμου Πειραιώς. Η δραστηριότητα μας έχει αφετηρία τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου οπού γίνεται η συλλογή (Πλαστικών καπακιών ) για να δοθεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο σε άτομα ή ιδρύματα

0
26 Δεκ 2015

Κτητορικό μνημόσυνο και διανομή δεμάτων σε απόρους στον Καθεδρικό Ι.Ν. Πειραιώς

Κτητορικό μνημόσυνο εις ανάπαυση των ψυχών όλων των δωρητών και ευεργετών αλλά και των διατελεσάντων εφημερίων του Καθεδρικού Ι.Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πειραιώς τελέσθηκε σήμερα.

0
05 Σεπ 2014

Κοινωνικό έργο

Η Κεντρική Φιλόπτωχος Αδελφότης της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος, λειτουργεί παράλληλα με τα τοπικά ενοριακά φιλόπτωχα ταμεία. Απαρτίζεται από εθελόντριες κυρίες και δεσποινίδες, μέλη της τοπικής μας Εκκλησίας, που επιθυμούν να ενισχύσουν και να συμπαρασταθούν στο έργο της Εκκλησίας στην κατεύθυνση της προσφοράς προς τον πάσχοντα άνθρωπο. Μερικές

0
18 Απρ 2013

Η Ι. Μητρόπολη κοντά στους ψυχικώς πάσχοντες

Στο ψυχιατρικό ίδρυμα Δαφνίου, βρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος, υπό τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχης μας.

0
10 Ιαν 2013

Τρόφιμα σε 450 οικογένειες μοίρασε ο Σεβασμιώτατος

Τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε 450 οικογένειες έδωσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας το προηγούμενο Σάββατο εν όψει της Δεσποτικής εορτής της Χριστού Γεννήσεως.

0
SHARE

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ