Δελτία Τύπου

Ο Σεβασμιώτατος στην Βουλή για ενημέρωση του Κοιν. εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και Βουλευτή Πειραιώς κ. Θεόδωρο Δρίτσα είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γερόντιος στο γραφείο του πρώτου στην Βουλή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και οι δυο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Ιδιαίτερα ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον Βουλευτή για την δράση  που αναπτύσσει η τοπική μας Εκκλησία τόσο σε θρησκευτικό όσο και σε ανθρωπιστικό επίπεδο ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που η χώρα μας μαστίζεται από την οικονομική κρίση.

Παρά τις ριζικές ιδεολογικές διαφορές του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου με την Εκκλησία, ο κ. Δρίτσας άκουσε με ενδιαφέρον τα όσα του μετέφερε ο Σεβασμιώτατος και εξέφρασε την επιθυμία του να ενημερωθεί περαιτέρω ιδίως για θέματα ατομικών ελευθεριών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να γνωρισθεί και με τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Α. Τσίπρα με τον οποίο είχε σύντομη συζήτηση.

Οι επαφές αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της ενημερωτικής προσπάθειας του Σεβασμιωτάτου προς όλους τους πολιτικούς χώρους προκειμένου να γίνουν γνωστές οι θέσεις της Εκκλησίας των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών που ακούραστα εδώ και περίπου έναν αιώνα δίνει αγώνα για την διατήρηση των δογμάτων, των αρχών και των αξιών της Γνησίας Ορθοδοξίας.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Συνάντηση του Σεβασμιωτάτου με τον Πρόεδρο των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων"

ΕΠΟΜΕΝΟ

Ομιλία του Σεβασμιωτάτου στην Σαλαμίνα περί «οψἱμων ζηλωτών»

Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος