Δελτία ΤύπουΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης

Στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης μετέβη ο Σεπτός Ποιμενάρχης για συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μονής και να ευχηθεί στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ωρωπού και Φυλής κ. Κυπριανό.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του εορτάζοντος Οικείου Ποιμενάρχου Ωρωπού και Φυλής κ. Κυπριανού, με συλλειτουργούς τον εκπρόσωπο της Εκκλησιάς της Ρουμανίας Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Σουτσάβας κ. Σωφρόνιο, τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας Μητροπολίτη Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γερόντιο, τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Αττικής και Βοιωτίας κ. Χρυσόστομο και τον Δημητριάδος κ. Φώτιο, τους Θεοφιλεστάτους Επισκόπους Μεθώνης κ. Αμβρόσιο, Γκαλατίου κ. Διονύσιο, Γαρδικίου κ. Κλήμεντα, Ιερείς και Διακόνους της Εκκλησίας μας .
Ο πανηγυρικός λόγος εκφωνήθηκε υπό του Σεβασμιωτάτου Δημητριάδος κ. Φωτίου οπού αναφέρθηκε στο πνευματικό ανάστημα των Αγίων και την δύναμη της Πίστεως.

Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε λιτανεία της Ιεράς Εικόνος και των Τιμίων Λειψάνων των Αγίων και τέλος παρατέθηκε εορταστική τράπεζα από την φιλόξενη Αδελφότητα της Ιεράς Μονής ευφραίνοντας τους παρευρισκόμενους.

Εορτή Αγ. Κυπριανού 2017

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Ο εορτασμός Της Παναγίας Της Γοργοϋπηκόου στην Κρήτη

ΕΠΟΜΕΝΟ

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Ιερωνύμου του Καππαδόκη

Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος