ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚοινωνικό έργοΝεότητα

Οι δραστηριότητες του Νεανικού Ορθοδόξου Συνδέσμου Πειραιώς.

Με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γεροντίου, ξεκινήσαμε τις δραστηριότητες του Νεανικού Ορθοδόξου Συνδέσμου Πειραιώς.
Η δραστηριότητα μας έχει αφετηρία τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου οπού γίνεται η συλλογή (Πλαστικών καπακιών ) για να δοθεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο σε άτομα ή ιδρύματα που το έχουν ανάγκη.
Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και ευχαριστούμε τον κόσμο που συμμετείχε.
Η πρώτη ενέργεια μας, ήταν να παραδώσουμε στο σημείο διαλογής 18 σακούλες (σκουπιδιών) και έπεται συνέχεια.

Με το Γενικό Αρχιερατικό και υπεύθυνο στο Φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως Πρωτ. π. Γεώργιο και τα μέλη του Νεανικού Ορθοδόξου Συνδέσμου Πειραιώς την συντονίστρια Βαρβάρα Μέλλου τον Ιωάννη και τις Κυριακή, Αφροδίτη, Ελένη και Αγάπη, επισκεφτήκαμε γηροκομεία και ορφανοτροφεία ανταποκρινόμενοι στις υλικές ανάγκες των ιδρυμάτων από τρόφιμα και ρούχα, συνομιλήσαμε με τους γέροντες και με τα παιδία των ορφανοτροφείων, μάθαμε για τις δραστηριότητες τους, τα θαυμάσαμε και θα προσπαθήσουμε να τα στηρίζουμε.
Η επόμενη δραστηριότητα, θα είναι η επίσκεψή μας σε νηπιοτροφεία.

Ευχαριστούμε θερμά την Φιλόπτωχο αδελφότητα του Καθεδρικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου που είναι αρωγός στο Φιλανθρωπικό μας έργο.

Εκ του Νεανικού Ορθοδόξου Συνδέσμου Πειραιώς.

6

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Περὶ «διορθώσεως» φύλου

ΕΠΟΜΕΝΟ

Αναγγελία για την Η’ Πανελλήνια Συνάντηση του Νε.Ο.Σ

Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος