Δελτία Τύπου

Συνάντηση του Σεβασμιωτάτου με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο Αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς κ. Γεώργιο Γαβρίλη πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γερόντιος Β΄. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του νέου Αντιπεριφερειάρχου για το έργο, την ιστορία και την κοινωνική παρουσία της Ι. Μητροπόλεως στα τοπικά πράγματα.

Ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συζήτησαν για αρκετή ώρα, αφού το πολύπλευρο έργο που επιτελεί η τοπική μας Εκκλησία προκάλεσε το ενδιαφέρον του κ. Γαβρίλη.

Όπως πράττει σε κάθε συνάντηση του με τους εκπροσώπους της Πολιτείας, ο Σεβασμιώτατος ζήτησε την τήρηση της ισονομίας και της ισότητος απέναντι στον Ι. Κλήρο και το ποίμνιο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και Σαλαμίνος των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευσε ο γενικός αρχιερατικός επίτροπος της Ι.Μητροπόλεως, πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Κοντογιώργης.

Μετά την συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη, ο Σεβασμιώτατος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είναι πάντοτε θετικό και ευχάριστο να γνωρίζει κάποιος ανθρώπους οι οποίοι δηλώνουν έτοιμοι να υπηρετήσουν το κοινό καλό. Εξέθεσα στον κ. Αντιπεριφερειάρχη όλα τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική μας Εκκλησία και δεν μπορώ παρά να δηλώσω ικανοποιημένος για το ενδιαφέρον του. Ευχόμεθα καλή και αγλαόκαρπη θητεία στον κ. Γαβρίλη προσδοκώντας σε μια ουσιαστική συνεργασία».

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Τιμή στην μνήμη του πρώτου Ποιμενάρχου μας

ΕΠΟΜΕΝΟ

Η μνήμη του Αγίου Νεκταρίου στο νησί Του την Αίγινα

Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Επίσημες αναρτήσεις από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος